Novosti

ICS POSLOVNA AKADEMIJA

Nova knjiga

03.03.2020 09:02
Slika
 
NOVA POSLOVNA KNJIGA koja daje odgovore kako naučiti pokazivati svoje emocije i shvatiti svoju ličnu menadžersku snagu? Kako shvatiti bitne menadžerske izazove, život i snagu svojih zaposlenika. Knjiga ima za cilj otkriti formule kako se stvara pozitivno i uspješno poslovno okruženje.

Otkriva TAJNU uspješnih menadžera ....

Da biste uspješno vodili preduzeće morate prvo znati voditi sebe. Koliko vi rastete i napredujete toliko će rasti i vaša organizacija...

Najčešći razlozi zašto biznisi u Crnoj Gori propadaju?

Statistike su neumoljive i pokazuju da čak 96% firmi stagnira zbog lošeih menadžera. Najčešći problemi s kojima se suočavaju naši menadžeri su vezani uz rast i širenje poslovanja. 

Zatim, loše postavljene cijene s kojima se jedva pokrivaju šta utiče na tok gotovine i podmirivanje svih obaveza. Nedovoljno osposobljenji prodavači (trgovci) ili prodajni predstavnici u komunikacijsko prodajnim vještinama i tehnikama. Većinom su samouki i time više tjeraju kupce nego što prodaju i rade promet.

Slaba organizacija rada i upravljanje vremenom.

I na kraju jako važno, nedovoljno poslovnog znanja, nepoznavanje osnovnih ekonomskih pojmova i premalo ulaganje u edukaciju i znanje vještina.

 

0 0

d.o.o."ICS" Podgorica

 

 

d.o.o. “Institut za certifikaciju sistema” (ICS) za certifikaciju, ekspertizu, obuku i usluge Podgorica
 

Kontaktirajte nas

ZAŠTO IZBARATI NAS?