Novosti

Standardi za turizam

 

29.06.2017 10:11
Slika
 
Evropski komitet za standardizaciju CEN i Evropski komitet za standardizaciju u oblasti elektrotehnike CENELEC zajedno sa svojim punopravnim i pridruženim članicama želeći da ukažu na ulogu i značaj koju standardi imaju u svim sferama života, sprovode kampanju #holidayswithstandards.

U posljednjih nekoliko decenija bilježi se veliki napredak u oblasti turizma, koji postaje jedan od najvećih i najbrže rastućih ekonomskih sektora u svijetu. Sve je veći broj zanimljivih destinacija širom svijeta i investicija u oblasti turizma, koji pretvaraju turizam u ključni pokretač društveno - ekonomskog napretka kroz stvaranje novih radnih mjesta i preduzeća, rast izvoza i razvoj infrastrukture. Također, svake godine se bilježi sve veći broj turista – od 25 miliona koliko je zabilježeno 1950. godine do 1186 miliona 2015. godine.

Da li ste se ikad zapitali da li postoje standardi koji bi svima nama osigurali da budemo sigurni i zaštićeni prilikom korišćenja različitih vrsta turističkih usluga tokom uživanja u slobodnom vremenu?
0 0

d.o.o."ICS" Podgorica

 

 

d.o.o. “Institut za certifikaciju sistema” (ICS) za certifikaciju, ekspertizu, obuku i usluge Podgorica
 

Kontaktirajte nas

ZAŠTO IZBARATI NAS?