Slika

Nakon više godina uspješnog rada  ICS je konačno od 12. Juna 2021. godine i zvanično postao “IQNET Associated Member” najuglednijeg i najpoznatijeg međunarodnog udruženja sertifikacijskih tijela iz najrazvijenijih zemalja svijeta – IQNet (The International Certification Network).

Ovime je ICS potvrdio svoju potpunu kompetentnost i visoku profesionalnu reputaciju, kao i opredijeljenost da poštuje pravila rada i ponašanja renomiranih svjetskih sertifikacijskih tijela.

Time je za sve naše klijente otvorena mogućnost da istovremeno dobiju ICS i IQNet sertifikate, koji imaju visoki ugled i kredibilitet širom svijeta.

 

Ciljevi IQNet-a su promovisanja međunarodne prepoznatljivosti sertifikata izdanih za sisteme menadžmenta od strane članica IQNet-a te prepoznatljivost istih kao jednakovrijednih neovisno o članici IQNet-a koja je potvrdu o sertifikaciji izdala. Članovi IQNet-a su do sada sertifikovali više od 300.000 organizacija u oko 150 zemalja svijeta. IQNet je izdao preko 30% od ukupnog broja izdatih sertifikata za sisteme menadžmenta u svijetu, a detaljnije informacije o IQNet-u mogu se naći na sajtu: www.iqnet-certification.com.

ICS information is now available in the IQNET website:

 

https://www.iqnet-certification.com/en/about-us/finding-us

https://www.iqnet-certification.com/en/about-us/finding-us/bosnia---herzegovina

https://www.iqnet-certification.com/en/knowing-us/trending

 

 

ICS -PRESS 

0 0

ICS Global

 

 

Slika
ICS GLOBAL 

Kontaktirajte nas

ZAŠTO IZBARATI NAS?