O nama

INSTITUT ZA SERTIFICIRANJE SISTEMA D.O.O. JE SERTIFIKACIJSKO TIJELO SA DUGOGODIŠNJIM ISKUSTVOM U PRUŽANJU ŠIROKOG SPEKTRA SERTIFIKACIJSKIH USLUGA SA PODRUČJA NORMIZACIJE, SERTIFIKACIJE SISTEMA, UPRAVLJANJA PROJEKTIMA, PRAĆENJA ZAKONSKIH PROPISA, INSPEKCIJE KVALITETA I KVANTITETA, TE ČITAVOG NIZA EDUKACIJSKIH PROGRAMA NAMIJENJENIH MALIM, SREDNJIM I VELIKIM PREDUZEĆIMA.
Tokom svih ovih godina pružanja usluga sertifikacije u području upravljanja poslovnim procesima stečena su praktična iskustva na osnovu kojih prepoznajemo potrebe naših klijenata. Organizacijama različitih veličina i djelatnosti omogućavamo bolju i djelotvorniju organizaciju stvarajući im povjerenje u efikasnost njihovih procesa, osiguravajući kvalitet i pouzdanost njihovih proizvoda/usluga kontinuirano poboljšavamo poslovne rezultate što vodi povećanju dobiti. Svi naši provjerivači i inspektori imaju veliko iskustvo u provjerama, primjene zahtjeva standarda u praksi i veliki broj realiziranih projekata sertifikacije sistema menadžmenta. Naše poslovanje zasniva se na nekoliko dimenzija za koje mislimo da bitno doprinose dugoročnom uspjehu partnerskog odnosa s našim klijentima.

Na prvom mjestu je TAČNOST I NEPRISTRASNOST. Beskompromisni kvalitet rada osiguravamo dvostepenim sistemom kontrole, a rezultati te kontrole čine bitnu komponentu procesa sertifikacije naših klijenata

Na drugom mjestu je PROFESIONALNOST. Zadovoljstvo naših klijenata ispitujemo četiri puta godišnje te djelujemo u skladu sa rezultatima ispitivanja. Prosječna ocjena zadovoljstva klijenata također čini bitnu komponentu našeg razvoja.

Osim toga cijenimo STRUČNOST I KOMPETENTNOST naših provjerivača i inspektora. Svaki od naših provjerivača mora najmanje 20 sati godišnje provesti na stručnim seminarima ili dodatnom školovanju.
Vjerujemo da nije dovoljno da samo mi budemo informisani nego da je isto tako važno INFORMISANOST naših klijenata odnosno da potrebne informacije brzo i efikasno dođu do njih. Na kraju, kako bi mogli brzo i efikasno zadovoljavati potrebe svojih klijenata koristimo uvijek najnapredniju TEHNOLOGIJU
0 0

d.o.o."ICS" Podgorica

 

 

d.o.o. “Institut za certifikaciju sistema” (ICS) za certifikaciju, ekspertizu, obuku i usluge Podgorica
 

Kontaktirajte nas

ZAŠTO IZBARATI NAS?