Novosti

Pozivmo Vas da nam se pridružite na informativnom webinaru "Self-Care during COVID-19 (smjernice i preporuke za sertifikaciju)"

30.11.2020. godine, u 10:00

19.11.2020 12:04
Slika
 
 „Self-Care during COVID-19 (smjernice i preporuke za sertifikaciju)“
koji će se održati preko Zoom platforme/aplikacije,
dana 30.11.2020. godine, s početkom u 10:00 sati.

Riječ je o jednodnevnom online događaju, koji će pružiti osnovna znanja o najvažnijim elementima preventivnog ICS SARS CoV 19. sistema zaštite zdravlja i sigurnosti prema najboljim, epidemiološkim smjernicama. 

Cilj edukacije je okupiti stručnjake iz prakse i epidemiologe, kako bi prezentovali ulogu svojih institucija i aktivnosti koje su poduzeli u borbi protiv efekata koronavirusa (COVID-19), kao i na mjerama prevencije.

U okviru online događaja biće prezentirane sljedeće teme:

  • Pregled trenutnog stanja CoV 19 u Crnoj Gori („crna statistika“),
  • Svrha preventivnog sistema,
  • Sadržaj ICS specifikacija i njihovo razumijevanje,
  • Tumačenje principa primjene ICS smjernica kao i odgovor na pitanje: „kako na ove smjernice gledaju otorinolaringolozi, pulmolozi, epidemiolozi, virusolozi, nastavnici i profesori, ugostitelji, td?
  • Uloge i odgovornosti u CoV-19,i šta poslije (npr,. „legionela“ kao potencijalni rizik,  itd)?,   
  • Dosadašnja iskustva, te modaliteti poboljšanja “praćenja kontakata COVID-19 pozitivnih osoba”,
  • Razmjena iskustava.

 

Edukacija je namijenjena predstavnicima poslovne zajednice, državnim službenicima, članovima kriznih štabova, komorskog sistema, epidemioloških službi, DDD, ministarstava obrazovanja, inspektorima, itd.

Učešće na webinaru je besplatno za polaznike koji izvrše prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca na ovoj stranici. Broj mjesta je ograničen na prvih 100 prijavljenih polaznika, zbog čega se preporučuje blagovremena prijava učešća.Krajnji rok za dostavljanje prijava je 30.11.2020. godine do 09:00 sati. Svim prijavljenim polaznicima će na dan održavanja webinara biti dostavljen link za pristup.

Press 

0 0

d.o.o."ICS" Podgorica

 

 

d.o.o. “Institut za certifikaciju sistema” (ICS) za certifikaciju, ekspertizu, obuku i usluge Podgorica
 

Kontaktirajte nas

ZAŠTO IZBARATI NAS?